G a n g l a g   v e s tTurene våre 2016-2015-2014-2013

Klikk her for å se turene vi går nå og gikk i 2019, 2018 og 2017.
Klikk her for å se turene i 2012, 2011, 2010 og 2009.
Klikk her for å se turene i 2008, 2007, 2006 og 2005.
 • 26. desember 2016: Juleferie.
 • 19. desember 2016: Parkeringa ved Trollsvann - Trollstien - Trollsvannsstua. Grilling i gapahuken. Så vegen tilbake. Kort tur før jul.
 • 12. desember 2016: Solhaug (Vestre Andebu vei 360). Kl. 19.00.
 • 5. desember 2016: Solhaug (Vestre Andebu vei 360). Kl. 19.00.
 • 28. november 2016: Solhaug og over jordene til Signes grind - Myra - Stålerødskauen - Askedalsåsen. Pause her. Så ned til Lognevegen, og den fulgte til der jordene begynner. Så over til Myra og langs vegen ut til Berg og Solhaug.
 • 21. november 2016: Start fra Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet og direkte til Storemyr. Herfra var det ikke brøyta, men spor fra sist til Konteinerne. Herfra var føret fint, men litt glatt - Haugberg - Solhaug. 8,3 km.
 • 14. november 2016: Start fra Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet og direkte til Storemyr. Herfra var det ikke brøyta, så vi måtte vasse i opp mot en halvmeter snø til Konteinerne. Herfra var vegen fresa - Haugberg - Solhaug. 8,3 km.
 • 7. november 2016: Start på Bø (Erlend Dahl), for det var for mye snø til å parkere på Torpeskolen. Skulle gått til Tranumkollen, men det gikk ikke i over 50 cm snø. Vi gikk vegen til Dalsroa, Nes, Bråvoll og tilbake til Svingen. Ni mann.
 • 31. oktober 2016: Start fra Torpeskolen, gikk vegen til brua over elva og til Engrønningen, skogsveg til Karistua. Pause der i regnvær. Videre til Ønnedammen, vegen opp til Vidaråsen, Bakkedammen, Ønne og gjennom skogen til Nøklegård. Vegen tilbake til Torpeskolen. Ni mann
 • 24. oktober 2016: Start fra den gamle handballbanen i sentrum, over jordene til Tunheim, langs Askjemvannet Åsen og til Kjærås. Videre til Vetan. Pause der, og da begynte det å regne mer. Ned til Møyland, Døvlehamna og gang- og sykkelveg tilbake til sentrum. Sju km og sju mann.
 • 17. oktober 2016: Start fra Møyland barnehage, gikk opp over Skørsåsæne og til Gunnbjørns plass. Så nordover og ned mot Sukke. Videre forbi vannforekomstene til kommunen og ut på Håskenveien i nærheten av innkjøringa til Gokartbanen. Grusveg langs jordene inn til Moland og ned til Skjeggerød. Opp til Ulvekula og over Kjørkåsen, forbi sølete anleggsområde ved kirka, og inn i Prestegårdsfeltet og tilbake til barnehagen. Sju mann.
 • 10. oktober 2016: Kodal kirke - Vestre Håsås - Østre Hasås og opp til Hov øvre. Videre på stier, men vi tok av feil en plass og begynte å virre rundt i krattskogen. Med GPS-kurs gikk det bedre, og vi kom fram midt på jordene ved Hasåssetra. Vi tok pause på verandaen hos nederlenderne, og gikk så ned den vanlige utvegen ned til Vestre Hasås og tilbake til kirka. 6,9 km, åtte mann.
 • 3. oktober 2016: Start fra Solhaug, gikk til Moa, Kjærås og opp på Vetan. Ned igjen, rett mot skytterbanen. Der var det fryktelig bratt og ulendt. Men vi kom ned. Videre igjennom skogen til Berg og tilbake til Solhaug. Fire mann.
 • 26. september 2016: Bakkeskau - Vidaråsen - Ønnedammen og opp den nye vegen til Ingar. Der den slutta gikk vi mot Flisefyr, og vi fulgte for det meste en gammal handlaga sti. Det var litt vanskelig å finne rett topp, men da vi trudde vi var på rett sted tok vi pause. Ned igjen kom vi innpå traktorvegen til Slettingdalen og den fulgte vi ned til Slettingdalen og ut på hovedvegen. Så langs den tilbake til start. Åtte km og sju mann.
 • 19. september 2016: Start fra Pettersplassen, gikk til Langevann og inspiserte ny veg langs vestsida av vannet. Tilbake til speiderhytta, Påledalen opp til fløya. Der var det ene lyset fremdeles i orden, men det andre virka ikke. Videre til Dalasetra. Skulle gå ned mot Bjørkedalen, men gikk litt feil og havnet inn på Bjørkedalsvegen nesten nede ved Langevann. Langevannsvegen tilbake. Sju mann.
 • 12. september 2016: Parkeringsplassen ved Trollsvann - over til Delingsdalen og opp til Åletjønn. En tok feil veg og gikk nordre veg over til Åletjønn. Pause på bålplassen på østsida av Åletjønn. Videre nodover på stier til vi traff på skogsbilvegnettet nordøst for Åletjønn. Vi fulgte vegen tilbake via Svartvann og Trollsvann.
 • 5. september 2016: Den gamle handballbanen ved ungdomsskolen - Tunheim - vestsida av Askjemvannet. Langs vannkanten på den nye stien, oppom hyttefeltet, litt sørover på myra og over elva på den nye brua. Pause ved myrkanten der. Så videre på stien gjennom skogen på østsida av vannet. Da vi kom fram på jordene nord for Askjem gikk vi tversover til Tunheim og tilbake til ungdomsskolen. 7,5 km, ti mann.
 • 29. august 2016: Start ved Rennesik. Vi fulgte grusvegen innover mot Støvland til Myråsen. Der tok vi sørover oppover traktorvegen opp på Holtehedde. Vel oppe tok vi pause i og fikk med oss solnedgangen over Andebu og Vestfold. Fantastisk utsikt, og slitte og mildt i lufta. Videre blå løype mot Åsvann, men vi gikk ned lia mot Skåtansetra. 6,6 km, ni mann.
 • 22. august 2016: Framistua på Ønne - Ønnedammen - Karistua - Hov - Kremmerhølet - Svindalen - Kjettedalen. Pause heilt øverst i Kjettedalen der stien deler seg. Så gikk vi via Nyørk til Vestby, til Nøklegård og over til Ønne. Ni km, åtte mann.
 • 15. august 2016: Start fra Solhaug, gikk til Boroa og opp til Bustingen. Noen gikk ned slalåmbakken og noen gikk vegen ned. Rundt nordenden av Langevann og vegen tilbake til Solhaug. Ni mann. Ni km.
 • 8. august 2016: Start fra Solhaug, gikk til Moa, videre til Kjærås og opp til Vetan. Ned til Møyland, langs åkerkanten og ut på vegen ved huset som var Jørn Oddvars, som er blitt kommunalt nå. Vegen til bunnen av Døvlebakken og over jordet som er fylt opp og gjennom skogen til Berg, og tilbake til Solhaug. 8,5 km. Seks mann.
 • 1. august 2016: På grunn av litt dårlig oppdatering på nett ble det tur i kveld. Vi gikk fra Solhaug, via Boroa og Struten opp til Håskenveien. Fulgte den og gikk inn til Langevann. Pause der. Over myra og inn på vegen, og fulgte den heilt ned til Stålerød og vegen tilbake til Solhaug. 10 km, fire mann.
 • 25. juli 2016: Ferie.
 • 18. juli 2016: Ferie.
 • 11. juli 2016: Grønn tur nr. 8 fra Brunstad. Vi ble ikke enige om hvilken veg turen gikk så to mann gikk feil veg. Altså mot klokka. Men alle fant stifteklemma og alle kom tilbake til mål. Pause utenfor anleggsgjerdet til Brunstad. Sju mann.
 • 4. juli 2016: Grønn tur nr. 10, parkering ved OBS! på Fokserød. Over E 18. Så til venstre via den sørvestre gården på Fokserød. Videre langs blåmerka turistløype. Over jordet og inn i skogen. Videre langs turiststien til Tjønnemyr, vekk fra blåmerka løype. Videre mot nord til gapahuken på Tjønnemyr. Stifteklemme. Videre på smal sti og kjerreveg østover mot Bjørnum. Ved E 18 langs kjerreveg på vestsida gjennom undergang til der Bjørnum mølle lå. Så skogssti sørover på østsida av E 18. Så langs foten av vollen langs E 18. Vegen opp tilbake til OBS. Sju km, seks mann.
 • 27. juni 2016: Grønn tur nr. 9, parkering på Langeby camping. Rundtur på Vesterøya. Regn i kveld også, men ikke så ille som sist. Sju mann.
 • 20. juni 2016: Grønn tur nr. 8, parkering ved Melsomvik i Stokke. Start fra rundkjøringa like før en kommer inn til Brunstad. Litt dårlig forklart hvor parkeringa var. Et helvetes regnvær og vind i kveld. Begynte med å gå feil veg fra start men tok oss inn og fullførte hele runden. Elendig merka løype førte til at vi ikke fant stifteklemma. To som gikk seinere gikk også mye feil, men fant stifteklemma. Pause under tak på stollageret ved stranda til Brunstad. Med feilgåing: 8,7 km, ni mann.
 • 13. juni 2016: Grønn tur nr. 7, parkering ved skistadionen på Storås. Runde i skogen her. Ti mann.
 • 6. juni 2016: Grønn tur nr. 6, parkering ved nedre Bjønndal. Bjønndal - Dårestigen. Pause her. Litt tilbake og videre ned og tilbake til Bjønndal. 3,8 km, åtte mann.
 • 29. mai 2016: Grønn tur nr. 5 fra parkeringa ved Nedre Heia. Rett opp bratte bakker til Granasnekollen. Flott utsikt fra toppen, og pause her. Så ned på nordsida og ut på skogsbilvegen mellom Holt og Pålehølet. Herfra var det bare gåing langs veg bortsett fra en liten avstikker langs den gamle vegen via Granasne. Vi kom til Øvre Heia og fulgte gårdsvegen tilbake til parkeringsplassen. Ni mann inkludert en som kom for seint. 5,9 km.
 • 23. mai 2016: Grønn tur nr. 4: Askjemvannet rundt. 7,5 km. Sju mann.
 • 16. mai 2016: Noen bestemte at det skulle være fri.
 • 9. mai 2016: Grønn tur nr. 3 fra Døvle - Boroveien til Døvlebekken. Langs den og opp Tømmerdalen på gammal hesteveg. Over Skørsåsane og pause der. Så runde over åsene og tilbake til start. Ti mann.
 • 2. mai 2016: Grønn tur nr. 2. Myreskogen - Gran - Bångunrød. Halvvegs på runden så spora vi av og gikk med litt omveger til Gransetra. Pause der og tilbake mot Bångunrød. Der gikk vi inn på merka løype igjen og tilbake til parkeringa. 8,5 km, ni mann.
 • 25. april 2016: Grønn tur nr. 1. Høyjord stavkirke - Aulesjord og opp på Storås. Lang og bratt oppoverbakke, til slutt kom vi over snøgrensa. Pause på det flotte utkikkspunktet på Storås. Vi fulgte løypa videre ned og tilbake til start. 8,3 km og gangtid på to timer og tolv minutter.
 • 18. april 2016: Start fra Bakkeskau, gikk opp til Vidaråsen og skogsveg til Vesleeng. Veg til Sørli og opp til Nordre Nordre Slettingdalen. Igjennom skogen langs hareinnhegningen og inn på skogsvegen mot Brånan. Ned til Nordre Slettingdalen og vegen igjennom skogen til Slettingdalen. Ut på vegen og tilbake til Bakkeskau. 8 km. Torbjørn gikk hjemmefra så han gikk 10 km. Roger sykla hjemmefra og tilbake. Ni mann.
 • 11. april 2016: Den gamle handballbanen ved ungdomsskolen - ned til Askjemvannet og langs vestbredda på nyopprusta sti. Over brua til Steinar og pause på myra her. Så nordover på østbredda tilbake og etter hvert inn på Dyrsjøveien. Så tilbake til start.
 • 4. april 2016: Møyland barnehage - Skørsåsane via antenna og til Gunnbjørns plass. Pause her. Så videre over åsene og ned til Døvehjemmet, gjennom Hoksrødfeltet og langs hovedvegen litt før vi tok av ved Ulvekula og gikk ned til Skjeggerødfeltet og tilbake til start. Ni mann 6,1 km.
 • 28. mars 2016: Start 19.30 for første gang i år: Ved en feiltakelse ble det annonsert tur på nett, mens planen var å ha fri denne gangen. To mann møtte opp i vind og øsende regnvær. Møyland barnehage - Møyland - vanntanken - Vetan - kyllinghuset på Kjærås - Tunheim og Dyrsjøveien til sentrum. Så gang- og sykkelstien tilbake til barnehagen.9.30.
 • 21. mars 2016: Start fra Solhaug, gikk til Moa, Kjærås, over Gulliengene og til Gjermundrød. Ned til Gunnbjørns bru. Pause der på Stokkesida. Videre til Nesenga og tilbake til Kjærås, Moa og tilbake til Solhaug. Sju mann, 10,5 km.
 • 14. mars 2016: Starta fra Solhaug og gikk den vanlige storemyrrunden. Traktorspor fra Storemyr og et stykke inn i skogen, men derfra måtte vi vasse i 30–40 cm snø. Halvvegs til konteinerne var det kjørt traktorspor, og fra konteinerne var det fresa. Sju mann.
 • 7. mars 2016: Etter flere dager med snøfall gikk vi på tur som vanlig. Med mistanke om manglende brøyting og tung snø gikk vi først opp til Haugberg og oppover skogsbilvegen fra Haugberg. Det var brøyta dagen før og bare rundt 20 cm snø å gå i. Da vi kom opp til konteinerne var det slutt på moroa. Herfra var det en halvmeter nysnø å vasse i. Det ble bestemt at vi skulle snu (sjøl om Steinar helst ville fortsette). Vi gikk ned til hovedvegen i våre egne spor. Så gikk vi mot sør og tok en pause i skogen, rett ved vegen, mellom Vestre Haugan og Hotvet. Videre gikk vi til Halum, ned til Sokka og videre til Hotvet. Så ned til hovedvegen og asfalten tilbake til Solhaug. Sju mann, 10,2 km.
 • 29. februar 2016: Solhaug, Langevann, Langevannsåsene, Logne, Solhaug. Ekstra krevende tur i kveld da Steinar hadde meldt forfall. Sju mann, åtte km.
 • 22. februar 2016: Start fra Solhaug, gikk til Moa, Kjærås, Askjemvannet og stien mot sentrum. Pause ved rasteplass halvvegs. Videre til Tunheim og opp til vanntanken på Møyland. Ned på jordet og til skytterbanen. Igjennom skogen og til Berg og tilbake til Solhaug. Nokså bra skareføre i kveld, men litt tungt i østhellingene. Åtte mann. 9,5 km.
 • 15. februar 2016: Start fra Solhaug, gikk til Moa og Kjærås. Og opp til Vetan. Men som vanlig bomma vi på vegvalget ned mot skytterbanen. Denne gangen kom vi ned til de gamle restene etter skivene på 600 m. Igjennom skogen og til Berg og tilbake til Solhaug. Åtte mann.
 • 8. februar 2016: Start fra Solhaug, vi gikk den vanlige Storemyrrunden: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Da vi kom til Storemyr så hadde Jan tent opp bål foran gapahuken. Utrulig fint i regnværet. Videre over til skogbilvegen til Haugberg. Så til Konteinerne - Haugberg - Solhaug. Bar veg nesten heile vegen. Seks mann og ti km.
 • 1. februar 2016: Start fra Solhaug, vi gikk den vanlige Storemyrrunden: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause her. Videre over til skogbilvegen til Haugberg. Så til Konteinerne - Haugberg - Solhaug. Glatt i kveld med nysnø oppå holka. Seks mann, ti km.
 • 25. januar 2016: Start fra Solhaug, vi gikk den vanlige Storemyrrunden: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause her. Videre over til skogbilvegen til Haugberg. Så til Konteinerne - Haugberg - Solhaug. Sju mann, ti km.
 • 18. januar 2016: Start fra Solhaug, vi gikk den vanlige Storemyrrunden: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause her. Videre over til skogbilvegen til Haugberg. I dag var det brøyta heilt opp denne skogsbilvegen. Så til Konteinerne - Haugberg - Solhaug. Ni mann, ti km.
 • 11. januar 2016: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause her. Videre over til skogbilvegen til Haugberg - Konteinerne - Haugberg - Solhaug. Ei mil med ganglaget i kveld, fem km med vassing i knehøy snø. Sju mann.
 • 4. januar 2016: Vi starter fra Solhaug – Lauvvås – Haugberg – Solhaug. Seks km, ti mann.
 • 28. desember 2015: Start fra Solhaug, gikk til Logne og opp til bålplassen på Veggeråsen. En runde nordover og ned på Lognevegen nesten oppe ved Langevann. Vegen tilbake og om Godok. Åtte km, og fem mann.
 • 21. desember 2015: Start fra Trollsvannsparkeringa. Gikk Trollstien på vestsida av vannet og til Trollsvannsstua. Lang pause der med grilling. 7 – 8 varmegrader og lite julestemning. Vegen tilbake til parkeringa. Åtte mann.
 • 14. desember 2015: Start fra Solhaug, gikk til Moa og Kjærås, Åsen hyttefelt og langs Askjemvannet til Tunheim. Over jordene og til Møyland. Over jordene til skytterbanen. Igjennom skogen til Rønningen og til Berg. Så tilbake til Solhaug. 9,5 km. Bare fem mann i dag.
 • 07. desember 2015: Start fra Solhaug, gikk til Moa og videre ned til jordene på Kjærås, nordover langs jordkant i gjørme etter dyretråkk. Nesten til skytterbanen. Vestover på skogsveg og igjennom skogen og opp på Ulspipa. Pause der. Ned til Berg og til Lerskall og forbi det restaurerte sommerfjøset til Torbjørn. Inn på skogsveg og forbi Leif og tilbake til Solhaug. 6,5 km, åtte mann.
 • 30. november 2015: Start fra Solhaug, gikk til Lognevegen og opp forbi Langevann, mot Vegger og tok opp på Veggeråsen. Pause på sørenden der. Ned over snauhogst og sti til Logne og vegen tilbake til Solhaug. 8,5 km, ni mann.
 • 23. november 2015: Start fra Pettersplassen, gikk til Langevann og videre til Bjørkedalen, ut på vegen ved Rennesik. Fulgte vegen litt sørover og tok av på skogsbilvegen forbi Tørrfurumyr og til hytta til Anna Irene. Så kom vi tilbake på vegen langs Langevann igjen, men tok av ned til Dalen og Trolldalen. Vegen tilbake til Pettersplassen. Ca. ti km, ti mann.
 • 16. november 2015: Start fra vegskillet til Nordre Slettingdalen, gikk inn til Ole og skogsveg sørover og opp til hareinnhegninga. Over til vegen og opp mot Brånan. Fulgte vegen til enden og så stolpetraseen opp til masta. Pause der. Fulgte spora etter traktor ned og vegen ned til brua til Slettingdalen. Vegen tilbake. Seks mann og sju km.
 • 9. november 2015: Start fra Tørsebutikken, gikk til Hallenstvedt, veg mot Gusland og langs Strandemyr, så opp til Nesåsen/Tranumkollen. Pause der, så litt nordover og ned mot Strandemyr igjen, sti til Stranda, og veien tilbake til Tørse. Sju mann, ca. sju km.
 • 2. november 2015: Start fra handballplassen ved ungdomsskolen. Gunnbjørn Tangen skulle vise oss ny sti rundt Askjemvannet i kveld. Vi gikk til Tunheim og sti langs Askjemvannet og fram til de nedre hyttene i Åsen hyttefelt. Over brua og til Nesenga. Sti sørover i ganske kupert terreng, og til fundamenter som Gunnbjørn har laga hvor det skal bli ny gangbru over Storelv. Her måtte vi kravle oss over noen flåter av tønner og bord som var bundet sammen for å komme over elva. Så igjennom leiren på Årholt/Buar, langs vannet og opp til Askjem. Gjennom Askjemfeltet og tilbake til parkering. Ni mann, åtte km.
 • 26. oktober 2015: Start fra Solhaug (19.00). Tvers over vegen og skogsveg og over jordene til Lognevegen. Opp mot Langevann, og opp på Bustingen sørfra. Pause på bålplassen på toppen. Sti videre til høyspentlinje, veg/sti et stykke ned, men så tok vi snarveg rett østover og bratt li ned på Håskenveien. Forbi brakkene og ned til Struten og Boroa, og denne gangen fant vi vegen tilbake igjennom skogen og tilbake til parkeringa. Sju mann og ca. ti km.
 • 19. oktober 2015: Start fra Kodal kirke. Gikk til Hov og videre på skogsveg og sti mot Hasåssetra, men vi gikk litt feil og var på veg mot Askedal. Men takket være GPS-er så fant vi fram til Hasåssetra. Pause ved hytta der. Vegen tilbake til kirka. Ni mann, 8,5 km.
 • 12. oktober 2015: Møyland barnehage klokka 19.00. Gikk litt uvanlig veg opp steinur til Skørsåsen. Videre til Gunnbjørnsplass. Pause der, og ned til Døvehjemmet. Og til Skjeggerød, opp mot Ulvekula, og igjennom skogen til kirka. Ned igjennom feltet og tilbake til parkering. Ni mann.
 • 5. oktober 2015: Start fra Pettersplassen 19.00, gikk til Speiderhytta og opp bekken og til Fløya. Den lyste fremdeles. Så til Dalasetra, rett på i dag. Pause der, men vi mista stien mot Bjørkedalen og gikk igjennom svarte skauen og kom til slutt ned på vegen nesten ved Speiderhytta. Vegen tilbake til Pettersplassen. Elleve mann.
 • 28. september 2015: Start fra Pettersplassen. Gikk til Langevann og videre til Bjørkedalen, og til Trolldalssetra. Pause der med bål. Videre til kalvegarden og ned Kleiva og til Trolldalen. Vegen tilbake til parkering. Lyset på fløya på Dælæåsen lyser enda. Den er synlig mellom gårdene i Trolldalen. Kl. 19.00! 8,5 km, seks mann.
 • 21. september 2015: Start fra Holandveien i Høyjord, ved oppkjøringa til Trygve Rye Johnson (ved steinrøys), klokka 19.00! Gikk til Mørken, videre østover til veg og til Gransetra. Pause der. Videre på sti igjennom skogen og etter hvert skogsveg og isteden for å gå til Bångunrød skulle vi prøve å finne veg rett ned på Holandveien. Men vi bomma og havna på Gran, gikk nordover over jordene, sammen med en haug med kviger og strømgjerder. Kom til slutt til Søndre Myre og over jordene opp til gården til Trygve Rye og vegen tilbake til parkeringa. 8,5 km, fem mann.
 • 14. september 2015: Start fra Trollsvannparkeringa, fulgte blåmerka løype til sørenden av Åletjønn. Veg/sti på østsida og vegen tilbake til Trollsvann og parkeringa.�Pause litt før Svartvann i lett regn.�Ca. sju km, fem mann.
 • 7. september 2015: Fra Bakkeskau. Vi skulle gå til Storemyr, men så langt kom vi aldri. Det ble ei fin runde i Haugbergskauen, Kolkinnskauen og Bakkeskauen. Vi gikk via Nordre Skarsholttjønn begge veger.
 • 31. august 2015: Start fra Rennesik. Vi fulgte grusvegen innover mot Støvland til Myråsen. Der tok vi sørover oppover traktorvegen opp på Holtehedde. Vel oppe tok vi pause, med flott utsikt over Andebu. Videre blå løype mot Åsvann, men da vi kom ut på grusvegen gikk vi oppover mot øst. Ned grusvegen til Pålehølet og langs vegen tilbake til Rennesik.
 • 24. august 2015: Solhaug - Berg - Lensmannsgården - Øgården og så ned til Moa. Videre ned til Kjærås og opp på Vetan via løypa fra sør. Pause ved tårnet. Så rett ned åsen mot vest og over til skytterbanen i øsende regnvær. Opp i skogen mot Døvle og ut på vegen i Døvlebakken. Her gikk vi langs hovedvegen hjem.
 • 17. august 2015: Bakkeskau - Vesleeng - Slettingdalen og opp den nye vegen til Brånan. Pause her. Ned til Slettingdalen igjen og langs hovedvegen tilbake til start.
 • 10. august 2015: Start fra Vestby. Videre rett opp til Storemyr og over til Heia og ned til Heivannet. Pause her. Så via Heisetra og Nedre Heia opp til vegen, litt langs den til vi tok av mot Granasne. Der gikk vi inn i skogen på oppmerka løyper til vi kom inn på turstiene rundt Vestby. Denne fulgte vi tilbake til parkeringa.
 • 3. august 2015: Start fra Bakkeskau, gikk gjennom skogen til Vidaråsen, videre til Ønnedammen - Karistua - Kremmerhølet - Svindalen. Pause i øvre Svindalen. Så gikk vi opp Kattedalen og til Vestby, Nøklegård, igjennom skogen til Ønne, Vidaråsen og tilbake til Bakkeskau. Åtte mann og ca. tolv km.
 • 27. juli 2015: Ferie
 • 20. juli 2015: Ferie
 • 13. juli 2015: Ferie
 • 6. juli 2015: Grønn tur nummer 10, parkering rett før Kjønnerød, bare langs hovedvegen (FV306). Runde i skogen. Ni mann.
 • 29. juni 2015: Grønn tur nummer 9, parkering ved Sukke i Høyjord. Gangstien til Heimdal og videre til Høyjordskolen. Ned til Ilestadvannet. Sti langs vannet sørover. Opp på Heimdalåsen til utsikt og rasteplass. Her klipte vi arket og skreiv i gjesteboka. Videre sørover, Sukkemyra og nordover til barnehagen. Pause her. Så gikk vi tilbake samme veg som vi kom for å gjøre turen litt lengre. Åtte mann.
 • 22. juni 2015: Grønn tur nummer 8, parkering like etter Solbergvann. Lang tur, men fint terreng høyt oppe i åsene nord for Solbergvann. Høyeste punkt var Tyriås på 449 moh. Ti mann.
 • 15. juni 2015: Grønn tur nummer 7, parkering på Håsken. Nordover mot skytebanen, så inn i krattskogen på sti over til vegen til gokartbanen. Her skulle vi gått opp på vollen, men vi fulgte i steden vegen inn til gokartbanen. Etter å ha gått over banen kom vi oss opp på vollen og gikk inn i skogen. Fulgte Galteryggen nordover. Stifteklemme og utsikt. På sti og veg til Bergsvannet. Pause her. På traktorveg til skogskoie ved Kastet og sørover langs helårsløypa Høyjord – Andebu og tilbake til parkering. 6,7 km på ti mann.
 • 8. juni 2015: Grønn tur nummer 6, parkering på Bråvoll. Fra Bråvoll, langs den gamle vegen forbi Bråvollfossen. På Lystad stilte Roy Henning med vafler og syltetøy til stor glede for deltakerne. Etter inntak så gikk vi videre og inn på den gamle vegen mot Vegger. Inn i skogen ved ei gammal gran som har vært stolpe for telefon. Opp skogveg laga med County traktorgraver til den nedre dammen ved Damstua. Så til Øvre Vegger, nordover og opp til Veggeråsen. Pause ved stifteklemma. Ned til den gamle kirkevegen, langs den litt og så på traktorveg ned til Nordigården på Stålerød. Fylte ut gjesteboka på sagveggen. Vegen tilbake til Bråvoll. 5,8 km, tolv mann.
 • 1. juni 2015: Grønn tur nummer 5, parkering på Solhaug. Fra Solhaug, til Berg og til Ulspipa. Ned til Rønningen og Døvlebakken, forlenga turen litt og gikk vegen inn til Boroa, gjennom nytt hogstfelt og veg tilbake til Solhaug. Åtte mann, 6,4 km.
 • 25. mai 2015: Grønn tur nummer 4, parkering på Signo, også kjent som Døvehjemmet. Start fra Signo, gikk sørover til helåsløypa Andebu-Høyjord. På sti sørover og bratt opp på den østre åsryggen på Skør til nytt utsiktspunkt. Videre sørover over åsryggen, så vestover til nytt utsiktspunkt. Nordover over den høyeste åsryggen på Skør. Ned til Trulsemyr, på traktorveg til Taranrødmoa. På skogsbilveg og sti til Harræsvingen. Sørøstover forbi Thomaskirka tilbake til start. Ca. 4,3 km. Seks mann.
 • 18. mai 2015: Grønn tur nummer 3, parkering ved Olavesbru i vestre Kodal. Turen starta nordover vegen langs Svartoa. Turen fortsetter forbi Påledalsåsen, over myr og mot Andersbonn. Før Andersbonn tok vi til venstre oppover mot Askedalsåsen for å klippe det grønne arket. Videre litt bratt og ulendt, etter hvert god sti. Sti gjennom skogen fram mot bygningene i Hølmæne. Åtte mann.
 • 11. mai 2015: Grønn tur nummer 2, parkering ved Nedre Bjørndal i Kodal. Herfra oppover og oppover gjennom skogen til Hvitstein. Nord til Tveitanheia. Pause her, så tilbake til Bjørndal. Øsende regn på begynnelsen av turen, men det ble opphold etter hvert. Seks mann, 6,95 km.
 • 4. mai 2015: Grønn tur nummer 1, parkering ved fotballbanen i Kodal. Gikk gjennom Rismyrfeltet og inn i skogen. Løypa tok etter hvert en brå sving til høyre. Det gjorde ikke vi og gikk rett fram til vi kom innpå stien igjen. Da tok vi til høyre langs løypa og kom forbi der vi tok feil uten å merke det. Men til slutt skjønte vi at vi var på veg tilbake igjen, og snudde. Gikk samme veg som første forsøk, og da vi kom til der løypa gikk til høyre hoppa vi over det, gikk rett fram til der vi traff på løypa igjen og tok til venstre. Vi kom til slutt tilbake til Rismyrfeltet og start. Seks mann gikk med omveger 5,9 km.
 • 27. april 2015: Kodal kirke - Østre Hasås - Veslehov og opp langs Midtåsen. Vi kryssa Jammermyr på veg mot vest, men måtte ha GPS-støtte for å finne fram til Hasåssetra. Pause her. Så gikk vi sti til Brudal. I et plantefelt her skremte vi opp ei elg som de mest årvåkne fikk sett. Videre gikk vi ned til Sletholt og ut på hovedvegen, og vi fulgte den tilbake til kirka. 9,25 km, åtte mann.
 • 20. april 2015: Start fra Bakkeskau, gikk opp til Nordre Skarsholttjønn, igjennom skogen over mange åser og til skogsbilvei fra Haugberg. Fulgte den og gikk sti til Storemyr. Pause der. Gikk skogsveg litt sør og vestover. Sti videre vestover og inn på skogsveg til Solberg. Nordover og igjennom skogen til Bjønnhølet. Vegen tilbake til Bakkeskau. Åtte mann gikk 7,8 km.
 • 13. april 2015: Start fra Tørse, gikk sti til Hallenstvedt og over jordene til Øgården på Hallensvedt. Sti opp til Tranumkollen, passerte høyspentlinjer og ned li og til nordenden av Strandemyr. Sti til Stranda, og vegen tilbake til Tørse. Sju km, ni mann.
 • 6. april 2015: Påskeferie.
 • 30. mars 2015: Start fra Møyland Barnehage, gikk opp på Vetan og ned til Kjærås, over vegen og til Askjemvannet. Pause der. Sti langs vannet, fram til Tunheim og oppom Klokkeråsen, over handballbanen og sykkelsti tilbake til barnehagen. Litt snø over Vetan, men mer snø langs Askjemvannet. Fem mann.
 • 23. mars 2015: Start fra Møyland barnehage, gikk opp på Skørsåsane og til utsiktsplassen Gunbjørns plass. Videre nordover og ned på skiløypa mot Sukke, fremdeles snø/is i løypa. Igjennom Hoksrødfeltet og ut på vegen. Ned til Flåtten og på sti til kirka og igjennom Prestegårdsfeltet og tilbake til barnehagen. Åtte mann.
 • 16. mars 2015: Solhaug. Start fra Solhaug, gikk igjennom skogen til Lognevegen og opp til Logne, videre litt på kryss og tvers og opp på bålplassen sør på Langevannsåsen. Ned på Lognevegen igjen og til Boroa. Gikk som vanlig i ring i skauen mot Berg. Havna ut på jordet ved Lerskall, over jordene og tilbake til Solhaug. Litt snø igjen på de mørkeste stedene. Åtte mann.
 • 9. mars 2015: Start fra Solhaug, gikk til Moa, Kjærås og Vetan. Ned til Døvle, bra rute ned denne gangen. Over jordene, det lå litt snø og is igjen der i nordhellingene, ellers bart i dag. Igjennom skogen til Berg og tilbake til Solhaug. Ni mann. Litt over sju km.
 • 2. mars 2015: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause her. Videre over til skogbilvegen til Haugberg - Konteinerne - Haugberg - Solhaug. Henning har med bikkje hver gang. Og i kveld hadde Lars med bikkja si for første gang. Sju mann og ti km.
 • 23. februar 2015: Som de siste gangene: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause her. Videre over til skogbilvegen til Haugberg, men i dag hadde ikke bøndene på Haugberg brøyta. Det hadde kommet 10 – 15 cm snø. Vi måtte vasse heile veien fra Storemyr via Konteinerne til Haugberg. Derfra gikk det lettere tilbake til Solhaug. Sju mann, ti km.
 • 16. februar 2015: Start fra Solhaug. Vanlig runde rundt Storemyr som sist. Ni mann, ti km.
 • 9. februar 2015: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause her. Videre over til skogbilvegen til Haugberg - Konteinerne - Haugberg - Solhaug. Seks mann gikk ti km hver.
 • 2. februar 2015: Start fra Solhaug, og vanlig Storemyrrunde. Glatt som bare det, med tørr snø oppå isen. Men de fleste hadde pigg eller brodder. Åtte mann, ti km.
 • 26. januar 2015: Start fra Solhaug, og gikk vanlig runde om Storemyr. Vassa i 35–40 cm snø fra Storemyr over til skogsbilvegen til Haugberg. Herfra var det nybrøyta, så det gikk lett. Åtte mann, ti kilometer.
 • 19. januar 2015: Start fra Solhaug, Hotvedt, Askedal, pause i Storemyr. Og inspeksjon av nytt bolighus der. Ned til Haugberg og tilbake til Solhaug. Ti km og ti mann.
 • 12. januar 2015: Start fra Solhaug, gikk skogsveg til Boroa og skogsveg videre og opp på Bustingen. 6 � 7 cm snø der. Sterk vind på toppen. Men det gikk såvidt å båle. Ned slalåmbakken og over isen på Langevann. Vegen ned og over jordet og skogsvegen tilbake til Solhaug. Ni km, åtte mann.
 • 5. januar 2015: Start fra Solhaug, gikk til Moa og om Kjærås til Vetan. Pause der. Vi navigerte litt feil og gikk ned på det aller bratteste, litt for langt nord, der hvor det nok ikke har vært folk før. Men vi kom ned og over jordene til skytterbanen og igjennom skogen til Berg og tilbake til Solhaug. 7,1 km, ti mann.
 • 29. desember 2014: Fri.
 • 22. desember 2014: Start fra Trollsvannsparkeringa. De fleste gikk Trollstien, men Arvid og Steinar gikk vegen inn. Arvid har ikke vært med sia februar og Steinar har vært vekk sia oktober. Begge to greide det likevel fint og må nok snart gå for fullt. Grilling i gapahuken ved Trollsvann. Vegen tilbake. 16 mann.
 • 15. desember 2014: Hålandveien - Svensrød - Mørken - Gransetra - Holandveien. Ni mann.
 • 8. desember 2014: Turen startet på Håsken sportsskytterbane, vi gikk til Haugar og tilbake. Åtte mann, 9,3 km.
 • 1. desember 2014: Møyland barnehage, Mursteinsåsen, Gokartbanen, Møyland barnehage. 9,3 km, sju mann
 • 24. november 2014: Badstua - Kolkinn - Lauvås - Ellefsrød - Kolkinn - Badstua. Seks deltakere gikk omtrent seks kilometer.
 • 17. november 2014: Start ved Rennesik. Vi fulgte grusvegen innover mot Støvland til Myråsen. Der tok vi sørover oppover traktorvegen opp på Holtehedde. Vel oppe tok vi pause i tåka. Videre blå løype mot Åsvann, men vi gikk ned lia mot Skåtansetra. 6,33 km, fem mann.
 • 10. november 2014: Parkeringa ved Trollsvann, til stua og videre til Løkedalsfossen og til gammal seter på veg mot Lindsverkvann. Samme veg tilbake. Åtte mann.
 • 3. november 2014: Fra Solhaug og langs hovedvegen til Vestre Flåtten. Gjennom gården og inn på skogbilveg mot Moa. Men vi gikk feil og kom fram til Bergselva ved Moafossen. Elva var flomstor og umulig å vade, så vi fulgte den ned til Kjæråsdammen, fulgte traktorveg og jordene videre til vi kom ut på brua på flata. Så gikk vi opp til Moa og videre opp til Ulspipa. Pause her i øsende regn. Regnværet bare fortsatte, så vi gikk ned til Rønningen og videre ned til toppen av Døvlebakken. Derfra gikk vi vegen tilbake til Solhaug. 6,5 km.
 • 27. oktober 2014: Møyland barnehage - Skørsåsæne - Kjærås - Vetan - Møyland og tilbake til start. 7,5 km, ti mann.
 • 20. oktober 2014: Torpeskolen - Hallenstvedt - Strandemyr - Tranumkollen. Vi kom opp på en litt feil måte, men det gikk fint. Pause på toppen ved telebua. Så ned til Øgården på Hallenstvedt, videre over jordene til Hallenstvedt og tilbake til Torpeskolen. 6,0 km.
 • 13. oktober 2014: Stålerødvannet - Lognevegen og opp i Logne. Opp på Langevannsåsen og nesten til bålplassen, så nordover og litt østover på åsen og ned til snuplassen til Arve. Vegen litt nedover og skogsveg til Boroa, og for en gangs skyld fant vi vegen til Berg og tilbake til parkeringa. Seks mann og sju km.
 • 6. oktober 2014: Oppmøte på Gallis-Ødegården ved hotellbygget. Vi gikk vegen til Ødegården. Videre på sti sørover igjennom skogen og til Åsen. Pause der, og videre på sti mot Dammen trodde vi. Men vi kom for langt vestover og inn på flott skogsveg. Fulgte den nordover og videre på dårlig sti og til slutt kom vi til Berge. Over jordene og tilbake til parkering. Sju mann, åtte km.
 • 29. september 2014: Oppstart ved framistua på Ønne. Gikk fin nyrestaurert veg fra Karistua til Hov, og videre til Svindalen, Kattedalen og til Vestby. Pause der og så vegen til Nøklegård og inn ved Roger. Igjennom skogen tilbake til Ønne. Seks mann. Nesten ni km.
 • 22. september 2014: Start fra Møyland barnehage. Gikk opp til vanntanken og til Vetan. Ned til Kjærås og over vegen og til Askjemvannet. Pause der med første bål i høst. Langs vannet til Tunheim og fulgte sykkelsti om sentrum, inn Prestegårdsfeltet og tilbake til Møylandsletta. Sju mann og sju kilometer.
 • 15. september 2014: Start fra Pettersplassen, gikk til Bjørkedalen og sti/veg opp til Dælæsetræ. Pause der, gikk videre østover og rett på vindfløya. Det hjalp sjølsagt at lysene virka. Alt var i orden med den. Vi ringte til Anders i Vegger og han så lyktene våre, men ikke lampene på fløya. De er nok for svake. Gikk sti/bekk ned Påledalen til Speiderhytta og veg tilbake til parkeringa. Vi så lysene på fløya fra nesten på toppen av Steinsbakken. 6,5 km, tolv mann.
 • 8. september 2014: Fra Vestby - Nyørk - Storemyr/Kattedalen - Heia - Heisetra. Pause her (skremte nok en gruppe unger på setra litt). Så videre Heisetra - Heia - Granasne - Bjønnevann - Vestby. Regn i varierende grad heile turen. Ti mann, 7,7 km.
 • 1. september 2014: Fra parkeringa ved Trollsvann. Sti til Åletjønn. Pause på bålplassen. Videre over til Trollsvann og tilbake til bilene. 7,4 km, tolv mann.
 • 25. august 2014: Bakkeskau - Vidaråsen - Ønnedammen - Karistua - Hov - Flisefyr. Pause her. Så rett linje gjennom skogen ned til traktorvegen. Den fulgte vi ned til Slettingdalen, så hovedvegen tilbake til start. Tolv mann.
 • 18. august 2014: Start fra Solhaug, gikk gjennom skogen og opp Lognevegen. Opp til Bustingen, ned på Håskenveien og fulgte den til vegen til sportskytterbanen. Vegen ned til Struten, inn i skogen ved Boroa, og skulle gå tilbake til Solhaug, men gikk bittelitegrann feil, og kom til slutt fram til Våle. Over jordene til Lerskall og vegen tilbake til Solhaug. Åtte mann, 11,5 km, og det var første kvelden det var bruk for lykter.
 • 11. august 2014: Start fra Kodal kirke, gikk til Hovet og videre på skogsveg mot Hasåssetra, men vi tullet litt (gikk oss vill) og det var nok GPS-en som reddet oss i kveld. Pause på nordre Hasåssetra. Herfra begynte det å regne. Gikk vegen tilbake til Kodal kirke. Litt over sju km. Fire mann.
 • 4. august 2014: Start fra Rennesik, gikk vegen mot Støvland, og opp til Holtehedde. Det var en hard start etter ferien. Det var varmt og klamt i kveld. Ned mot Åsvann, men ikke ut på vegen, men ned mot Skåtansetra. Vegen tilbake til Rennesik. Seks mann, 6,5 km
 • 28. juli 2014: Sommerferie
 • 21. juli 2014: Sommerferie
 • 14. juli 2014: Sommerferie
 • 7. juli 2014: Oppmøte i Bakkeskau, Andebu mekanikk. Vi griller etter turen, ta med grillmat!
 • 30. juni 2014: Grønn tur nummer 10, fra Trollsvann, opp Delingsdalen, over Dalseteråsen til Svartvann. Så vegen oppover forbi Grasmyr. Tok så sti til Barlindtjønn. Utpå skogsbilvegen litt før vi tok stien vestover til Eikedalssetra. Pause her. Herfra fulgte vi blåmerket løype ned til Trollsvannsstua og skogbilvegen tilbake til parkeringa. 7,22 km, sju mann. Snittfart på 4,4 km/t.
 • 23. juni 2014: Sankthansaften, ingen tur.
 • 16. juni 2014: Grønn tur nummer 9, fra Svensrød. Gårdsveg til Bångunrød, over Bångunrødåsen, gamlevegen til Gransetra og gjennom Falkestykket og Melbyskogen til Almedalsvn, langs traktorveg og nord til Gransetra. Traktorveg og sti til Bångunrød. Gårdsveg ned til parkeringa. Sju mann.
 • 9. juni 2014: Grønn tur nummer 8, fra Foss-krysset ved Bøen i Høyjord.
 • 2. juni 2014: Grønn tur nummer 7, fra Hølmæne i Vestre Kodal. Det skulle vise seg at bare Kristian Andr� og Roy Henning greide å finne fram hit. De andre kjørte til feil bru som (heldigvis for dem) lå i traseen.
 • 26. mai 2014: Grønn tur nummer 6, fra Kodal barnehage. Avslutta turen med en is på bensinstasjonen. Ti mann.
 • 19. mai 2014: Grønn tur nummer 5, fra Fjellvanglokalet i Vestre Skjee, litt før Løkje.
 • 12. mai 2014: Grønn tur nummer 4, fra Kodal barnehage. Ni mann.
 • 5. mai 2014: Grønn tur nummer 3, fra Holt på Gravdal. Gravdalrunden med en liten avstikker for å få ekstra lengde på turen. Ti mann, 7,7 km. Litt regn.
 • 28. april 2014: Grønn tur nummer 2. Solhaug - ne'istua på Haugberg - sti til den gamle saga - ut på skogbilvegen ved Byttingen - opp til hytta etter Jan Erland og over til Storemyr. Pause her, for en gangs skyld ikke i gapahuken, men utafor. Så på sti inn i skogen og til den ene tømmerhytta i skogen. Videre nedover passerer vi igjen restene av den gamle saga, bare på motsatt side. Vi kommer fram til sø'istua på Haugberg og går hovedvegen tilbake til Solhaug. 7,5 km, snittfart på 5,2 km/t. Elleve mann.
 • 21. april 2014: Grønn tur nummer 1. Lastebilparkeringa ved Boronebakken, i bunn av Furuveien - inn på sti og veg sørover til Bjønnehølet. Videre på sti ned til Askjemvannet og Isakberget. Pause i kveldssola her. På sti og veg nordover langs Askjemvannet, til Nordigården på Askjem, på sti over jordet og inn i Askjemfeltet. Skreiv oss inn i gjesteboka ved fotballøkka. Gunnbjørn Tangen var og inspiserte boka, og vi slo av en prat med han. Granheimveien og gang og sykkelveg tilbake til parkeringa. 5,45 km, gangtid 1.10 t og snittfart på 4,6 km/t. Fantastisk fint vær i kveld. Fem mann.
 • 14. april 2014: Stålerødvannet - Lognevegen - Bustingen. Pause her. Videre ned slalåmbakken, rundt Langevann og til snuplassen i enden av Lognevegen. Så fulgte vi Lognevegen tilbake til Ståkerødvannet. Fint vær. Åtte km, ni mann. Første kveld i år uten å slå på hodelyktene (på grunn av at vi fulgte veg sistedelen av turen).
 • 7. april 2014: Start fra Tolsrødbutikken. Gikk til Oserød og inn til Gusland, østover jordene og over en ås og inn på stien fra sør opp til Tranumkollen. Pause der. Nordover og ned på sti nord for Strandemyr og til Stranda. Vegen tilbake til Tolsrød. Åtte mann.
 • 31. mars 2014: Møyland barnehage - Skørsåsæne - Sjuberget - Sukke/Signo og skiløypa tilbake til Møylandssletta og barnehagen. Åtte mann.
 • 24. mars 2014: Solhaug - Berg - Signes grind - Myra - Logne. Så gikk vi opp den bratteste lia vi fant opp Veggeråsen for å finne bålplassen. Uten GPS var ikke det lett, men vi fant den til slutt. Så gikk vi tilbake til Lognevegen igjen og via Myra og Berg til Solhaug. Sju mann.
 • 17. mars 2014: Solhaug og snarveg/sti over til Berg (Lensmannsgården) - Øgården - husmannsplassen Rønningen - opp til Ulspipa, tilbake til Rønnningen - Moa - Kjærås - Vetan. Pause ved tårnet. Så ned lia via traktorveg til 300-metersskivene på skytterbanen. Over jordene til standplassen på skytterbanen. Videre rett opp i skogen og fram ved hytta til Hasle. Vegen tilbake til Solhaug. Ni mann.
 • 10. mars 2014: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause. Videre over til skogbilvegen til Haugberg - Konteinerne - Haugberg - Solhaug. Nesten ikke snø igjen nå. Ni mann.
 • 3. mars 2014: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Bar veg opp hit. Pause med bål i gapahuken. Vassing i vann og litt snø over til Haugbergvegen. Litt snø igjen etter nysnøen dagen før. Rask gange til Konteinerne, Haugberg og Solhaug. Ni mann. 10 km.
 • 24. februar 2014: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. For det meste bar veg opp hit. Pause med bål i gapahuken. Vassing i våt snø og vann over til Haugbergvegen. Det var ikke brøyta, men føret var lettere enn sist. Vassing i 15 cm råtten snø. Da vi kom til Konteinerne var det kjørt opp traktorspor videre, og det letta en del. Ved Haugberg var det igjen bar veg, og vi gikk tilbake til Solhaug. Ti mann. Ei mil lang tur som vanlig.
 • 17. februar 2014: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause i gapahuken her som vanlig. Vassing i vann og snø over til skogsbilvegen til Haugberg. Her var det skareføre i åpent lende, men så fort vi kom inn i skyggen av skogen datt vi gjennom. Derfor ble det en tyngre tur enn det pleier. Ved konteinerne fikk vi traktorspor å følge, men de var vanskelige å gå i. Først da vi kom fram til Haugberg kom vi på brøyta veg. Da gikk det fint tilbake til start. Elleve mann.
 • 10. februar 2014: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause her. Vassing i våt nysnø over til skogbilvegen fra Haugberg. Ikke brøyta, så vi vassa i 20 cm våt snø ned til Konteinerne. Ikke brøyta herfra heller, men desto lavere vi kom desto mindre nysnø var det. Det var rundt ti cm å vasse i når vi kom fram til nybrøyta veg ved Haugberg. Tilbake langs vegen til Solhaug. Ni mann, 9,98 km.
 • 3. februar 2014: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr i yr/lett regn og sludd. Pause her. Vassing i nysnø over til skogbilvegen fra Haugberg. Gleden var stor da vi kom fram til nesten nybrøyta veg. Rask gange Konteinerne - Haugberg - Solhaug. Elleve mann.
 • 27. januar 2014: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr i fem cm nysnø og tett snøvær. Pause. Over til skogsbilvegen til Haugberg. Her var det ikke brøyta, og vi måtte vasse i 30 cm snø til Haugberg. 10,00 km, gangtid på 2.13 og snittfart på 4,50 km/t.
 • 20. januar 2014: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause her. Flere av deltakerne grua seg for videre ferd da det nå er rundt 60 cm nysnø i området. Gleden ble da stor da vi kom til ferdig brøyta skogsbilveg etter å ha kryssa over fra Storemyr. Videre skogbilvegen til Haugberg - Konteinerne - Haugberg - Solhaug. 10,01 km, snittfart 4,68 km/t sju mann.
 • 13. januar 2014: Solhaug - Myra - Lognevegen - Logne. Så på sti parallelt med Lognevegen et stykke til vi kom på Lognevegen litt lengre opp. 7,6 km, snittfart 4,63 km/t, tolv mann. Vassing i 20 cm nysnø.
 • 6. januar 2014: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause her i regnvær. Videre over til skogbilvegen til Haugberg - Konteinerne - Haugberg - Solhaug. 10,03 km, snittfart 5,96 km/t, elleve mann. Regnbyger på starten av turen, men det klarna etter hvert opp.
 • 30. desember 2013: Solhaug - Halum - Sokka. Så gikk vi ned til Hotvet og gikk direkte opp til Storemyr og over til brakka etter Jan Erland. Pause i brakka sia vi var så få i kveld at alle fikk plass. Fyra i ovnen. Så langs Haugbergvegen ned til Haugberg og hovedvegen tilbake til Solhaug. Fem mann, øsende regn heile turen inkludert vind. 8,2 km og snittfart 5,81 km/t.
 • 23. desember 2013: Fra parkeringa ved Trollsvann, over demninger og Trollstien til Trollsvannsstua. Lang pause i gapahuken der, med grilling av ribbe og diverse. Grusvegen langs vannet tilbake til start. Ni mann.
 • 16. desember 2013: Solhaug - Halvorsmyr - Lognevegen. Her var det veldig glatt, så i steden for å gå opp til Langevann gikk vi heller til Logne og langs den gamle kirkevegen videre og opp på Veggeråsen. Pause et sted vi fant le for vinden. Videre ned til speiderhytta og ned til kirkevegen rett ved Vegger. Så fulgte vi kirkevegen tilbake til Logne og gikk samme løype tilbake som fram: Lognevegen - Halvorsmyr - Berg - Solhaug. 13 mann. Mye vind i kveld.
 • 9. desember 2013: Halum - Hotvet - Askedal. Så skulle vi gå ei runde i skogen som kom fram til Storemyr. Vi skulle ikke til Hasåssetra. Men plutselig var vi nesten ved Hasåssetra, og da tok vi likesågodt pause der. Tilbake fra Hasåssetra til Askedal - Damrønningen - Hotvet - Sokka - Halum.
 • 2. desember 2013: Solhaug - Berg - Lensmannsgården - Svenskeløkka - rundt Skauåsen - Øgården - Rønningen - Skytterhuset på Døvle, 100 m-grava, nesten til 300-meteren, så til høyre og opp den bratte traktorvegen opp på Vetan så langt den gikk. Der den slutta fortsatte vi rett opp til toppen ved tårnet. Pause her. Så langs åskammen ned til Kjærås, opp til Moa og via Tranget til Berg og tilbake til Solhaug. 14 mann.
 • 25. november 2013: Solhaug - Haugberg - Lauvås - Haugberghytta. Pause her. Videre ut til skogsbilvegen fra Haugberg. Fulgte den tilbake til Haugberg og ned på hovedvegen. Tilbake til Solhaug. Elleve mann. Stjerneklart. 6,55 km, snitt på 3,41 km/t.
 • 18. november 2013: Start fra Solhaug. Gikk tvers over vegen og igjennom skogen til Boroa. Over Lognevegen og opp på bålplassen på Langevannsåsen. Ei runde vestover og over hogstfelt og tilbake på Lognevegen. Tilbake til Solhaug. Ni mann, 7,2 km. Lett regn.
 • 11. november 2013: Start fra Sørli. Gikk vegen opp til nordre/øvre Slettingdalen. Skogsveger forbi hareinnhegning. Ut på skogsbilveg og opp mot Brånan. Gikk litt feil, men kom opp til masta på Brånan. Pause der. Gikk sti/veg ned og tilbake på skogsveg. Vegen ned til Slettingdalen, og tilbake til Sørli.�Regn hele turen. 7,5 km. Elleve mann.
 • 4. november 2013: Torpeskolen - Hallenstvedt - Ødegården - Tranumkollen. Pause her ved mobilantenna. Så gikk vi mot Stranda, og havna etter hvert der. Så ut Guslandveien til Oserød. Fulgte hovedvegen tilbake via Svingen til Torpeskolen. Elleve mann.
 • 28. oktober 2013: Pettersplassen - Steinsdammen - Ambjørnrød - Langevann. Så forbi Langevannsstua og opp Påledalen. Så tok vi av på stien som har blitt til Vindfløya. Der var den, og lampene lyser. Så med hjelp av GPS over Dælæåsen til Dælæsetræ. Pause inne på setra. Signering i boka. Så gikk vi opp og i vilt terreng over Faulemyråsæne til vi kom til vegen ned til Bjørkedalen. Vi tok først en snartur til Trolldalssetra, snudde der og gikk ned Bjørkedalen, forbi Bjørkedalshytta og ned til Langevann. Så fulgte vi Langevannsvegen langs Langevann forbi Trytebergjet til enden av vannet. Da var vi inne på traseen vi begynte på og vi fulgte fortsatt vegen tilbake forbi Ambjørnrød og Steinsdammen tilbake til Pettersplassen.
 • 21. oktober 2013: Møyland barnehage - Møyland - Vetan - Kjærås - Åsen - Askjemvannet. Pause på badeplassen. Så på sti langs Akersvannet til Tunheim. Gjennom sentrum tilbake til start. 7,35 km, snittfart på 4,7 km/t.
 • 14. oktober 2013: Start fra Solhaug, gikk over vegen og fulgte skogsbilveg til Boroa. Nordover på skogsveger og opp på Bustingen. Pause der. Ned på nordsida av åsen og ut på hovedvegen ved bommen. Over myra ved Langevann og Lognevegen ned igjen. Ti km og sju mann.
 • 7. oktober 2013: Vegger - Bakkevannsfjellet - Langevannsvegen - Lognevegen - Vegger
 • 30. september 2013: Start fra Bakkeskau, gikk over Vidaråsen og ned til Ønnedammen. På vestsida av elva til vi var tvers av Vesleng. Opp igjennom skogen til Øvre Slettingdalen. Forbi hareinngjerdinga, pause når vi kom ut på vegen til Brånan. I kveld var det første gang med bål i høst. Ned til Nordre Slettingdalen, nordover jordene og igjennom noe buskas. Over elva ved Sørli og til Vesleng. Vegen forbi Vinterønningen og tilbake på hovedvegen, og tilbake til Bakkeskau. Seks mann.
 • 23. september 2013: Fra Solhaug - Berg - Moa. Her fikk vi full omvising på sagbruket av en entusiastisk Brunvatne. Videre ned vegen til Kjærås og opp til Vetan. Pause ved tårnet. Så rett ned lia til skytterbanen og på vegen mot Døvlehamna. Men før vi kom så langt gikk vi over en tipplass og opp jordene til Døvle. Da vi kom til Døvle så vi at Odd Skjelland var i snekkerverkstedet sitt, og vi fikk vite hva han skulle gjøre før han ville kalle det ferdig. Langs hovedvegen tilbake til Solhaug. Seks mann i kveld.
 • 16. september 2013: Start fra Langevannsstua. Opp Påledalen og ei runde på Dalaåsen. Kort tur i dag. Seks mann. Svært mye regn tidligere i dag, men opphold i kveld.
 • 9. september 2013: Start fra Myregata, også kjent som Hålandveien i Høyjord. Et par hundre meter innover. Gikk til Svensrød og fortsatte gammal veg mot Mørken. Vi tok av til høyre. Over hogstfeltet og inn på den gamle vegen og fulgte den. Vel framme i Mørken så vi på all veden og maskinene der. Videre gikk vi over et jorde og innpå traktorvegen til Gransetra. Pause ute på tunet der. Derfra gikk vi en gammal veg til Brånakleiva, ned kleiva og inn på en sti som kom fram ved Blåsopp. Tilbake til start. Sju mann som gikk 7,92 km. Snittfart på 5,3 km/t. Veldig mildt i kveld, t-skjortevær. Det begynner å bli mørkt om kveldene nå.
 • 2. september 2013: Start fra Halum. Ned til Sokka, videre til Hotvet. Der tok vi til venstre etter vedaplassen og gikk langs en traktorveg. Nå vi hadde gått langt nok sørover tok vi mot øst og gikk gjennom ulendt terreng til Hasåssetra. Vi tok pause på tunet ved den ene hytta i nord, og der var det jammen folk hjemme også. Vi fikk forklart åssen vi skulle gå for å komme til Askedal, men etter ca. 200 m hadde vi gått feil. Videre gikk vi langt gjennom tett buskas og nyhogd skog før vi kom på vegen rett ved Askedal. Via Hotvet og Sokka tilbake til Halum. Tolv mann. 8,87 km, snitt på 4,3 km/t.
 • 26. august 2013: Start på Vestby. Blåmerka sti mot vest opp til Nyørk. Videre forbi nordenden av Kattedalen og fram ved Granasne. Vegen til Heia og ned til Heisetra. Pause på benkene der. Tilbake via en del av Svartoa kultursti opp til Heia, langs vegen og opp til Granasne igjen. Tok den andre merka løypa som går mot Bjønnevann, men tok av til venstre før vi kom til vannet og gikk forbi Tiurvann. Videre så kom vi opp på vegen til Vestby rett på nedsida av der vi parkerte. Ti mann, 8,76 km, snitt på 5,0 km/t. Det fører til ei gangtid på 1.44. Første kveld som alle måtte bruke hodelykt på deler av turen.
 • 19. august 2013: Start på Ønne. Vi gikk langs vegen og over Ønnedammen og opp til Karistua. Videre gikk vi traktorvegen over til Svindalen. Vel framme der gikk vi rett oppover Kattedalen til Storemyr, videre til Nyørk og ned til Vestby. Pause på benkene der. Videre gikk vi ned til Engrønningen og derfra over til Karistua. Så ned til Ønnedammen og til Ønne. 9,81 km, snitt på 5,2 km/t. Gangtida var sju minutter unna to timer, det vil si 1.53. I kveld var vi 13 mann. Fint vær, de fleste gikk i t-skjorter.
 • 12. august 2013: Start ved Rennesik. Vi fulgte grusvegen innover mot Støvland til Myråsen. Der tok vi sørover oppover traktorvegen opp på Holtehedde. Vel oppe tok vi pause, med flott utsikt over Andebu. Videre blå løype mot Åsvann, men da vi kom ut på grusvegen gikk vi oppover mot øst. Så gikk vi stien opp til Gåsåsen for å inspisere observatoriet. Tilbake ned bakken igjen. Ned grusvegen til Pålehølet og langs vegen tilbake til Rennesik. 8,6 km.
 • 5. august 2013: Start fra parkeringa ved Trollsvann. Vi gikk grusvegen til Trollsvannsstua. Her tok vi stien på åsryggen rett nordover. Etter hvert kom vi til Eikedalssetra. Her tok vi en kort pust før vi gikk videre oppover og nordover før vi tok av møt øst. Vi havna til slutt på Barlindkollen. Pause ved den store steinen. Så ned mot Åletjønn og tilbake til start. 10,6 km, ni mann.
 • 29. juli 2013: Start fra parkeringa ved Trollsvann. Gikk blåmerka løype til Stutauet og ut på vegen mellom Trollsvann og Åletjønn. Til Åletjønn og nedover på østsida. Pause i sørenden. Vestover og tilbake på blåmerka løype, og til parkeringa. To mann, 7,5 km.
 • 22. juli 2013: Sommerferie
 • 15. juli 2013: Sommerferie
 • 8. juli 2013: Start fra Trolldalssaga. Vi fulgte den grønne løypa opp til Vindfløya. Der satt vi på de siste skiltene med dugnadsdeltakerne. Videre den grønne løypa ned Påledalen til Langevannsstua. Pause på terrassen der. Ned bakkene til brua og så langs den grønne turen tilbake til Trolldalen. Bare 4,84 km. Snittet var på 4,1 km/t. Elleve mann.
 • 1. juli 2013: Grønn tur nummer 2 fra Brekke i Kodal. Grusveg fra Brekke til Hønsvall og videre nordøstover til grensa mot Stokke. På skogsveg nordover og sørover i Hønsvalldalen. Gammal veg nordover til Dammen. Veg/sti tilbake til Brekke. Det begyntec å regne når vi nærma oss bilene. Så kjørte vi til Kodal sentrum for å ta pausa der. Vi satt under overbygget på bensinstasjonen, og der spanderte Steinar kroneis på alle sammen! Etter isen var fortært hadde det slutta å regne og vi begynte på:
  Grønn tur nummer 1. På gangveg 200 m mot nord. Over Kodalveien og veg og sti på østsida av Stisvannet. Gangveg til Lorens Berg-statuen. Sti i en dal vest- og sørover til vi kom tilbake til Stisvannet. Gangvegen tilbake til bensinstasjonen. Elleve mann. Begge turene var til sammen på 8,31 km, og vi hadde ei snittfart på 5,3 km/t.
 • 24. juni 2013: Grønn tur nummer 3. Fra Snappen. Det var en lang tur så vi starta en halvtime tidligere enn vanlig. Det var ikke alle som rakk det, så vi gikk i tre puljer. Seks mann starta 19.00. Tre mann starta litt seinere. To mann starta 19.30. Til sammen elleve mann. Vi parkerte på Snappen og gikk via Skaudalen til hengemyra Diplingane. Der er det lagt ut plater, så det går fint an å krysse. Videre opp på grusvegen igjen til den slutta. Over på sti fra til Fjørfislevann og videre til Jeskovann. Sti via Tyskemyrås til Knappen. Pause og innskriving i gjesteboka. Klipping med stifteklemma. Fortsatte videre langs stien som kom tilbake til Fjørfislevann. Samme rute tilbake derfra som dit. 11,6 km, ikke så langt som de 14 det var reklamert for på det grønne arket.
 • 17. juni 2013: Grønn tur nummer 4. Parkering ved Fosskrysset (Bøenkrysset). Hunsrødveien til venstre. På veg mot Hunsrød ser vi mot Junkermyra, og rester av sag ved bekk. Gjennom gården Hunsrød, traktorveg og sti til Haukås, rett øst for Klostervann. Stifteklemme og gjestebok. Sti ned fra Haukås til skogsbilveg fra Bøen til Åletjønn. Her skøyta vi på turen litt og gikk til Klostervann. En liten ekstra pause på flott brygge der. Med mye mygg og fisk som spratt i vannet. Samme veg tilbake til der vi skøyta på. Veg til Bøen. Sju mann.
 • 10. juni 2013: Grønn tur nummer 5. Parkering første avkjøring etter stavkirka. På veg og sti opp til Nautås. På gamle handlaga veger tilbake under åsen. 8809 skritt, 6,83 km. Snittet ble 4,4 km/t. Ti mann.
 • 3. juni 2013: Grønn tur nummer 6. Parkering ved Tuften i Vivestad. Gikk Merkedamsveien oppover og fulgte ei sløyfe inn i skogen og opp på Vardås. Ned til Merkedamsveien igjen. For å få litt lengde på turen gikk vi halvvegs til Merkedammen, og hadde pause ved den gamle hytta/setra som ligger ved vegen. Tolv mann gikk 6,68 km med snitt 5,3 km/t.
 • lørdag 1. juni 2013: Dugnad på Dalaåsen. Vi gjenreiste vindfløya!
 • 27. mai 2013: Grønn tur nummer 7. Parkering i nærheten av Høyjordskolen. Opp til Sjue, over vegen og ned til elva der det er rester etter sagbruk. Videre opp bakken til Herre-Skilbrei. Bort en avstikker til den store bautaen som er reist. Inspeksjon av løypa til Fortidslaget og Helselaget. Forbi gravhauger og via en hulveg til Grevens spille-/spisebord. Ned til den nedlagte husmannsplassen Bakken. Tilbake til hovedvegen og lang den tilbake til start. Elleve mann. En fin sommerkveld sjøl om det regnte på formiddagen i dag.
 • 20. mai 2013: Grønn tur nummer 8. Parkering på Badstua (Vestre Andebu vel) på Kolkinn. Opp til Kolkinn og inn i Kolkinnskauen. Via traktorveger til Storemyr, bort til ei stor furu og forbi den tidligere husmannsplassen Bergan. Ned til sentralen i Torpeenga. Pause der. Opp i den planta skogen på motsatt side og langsetter åsryggen til vi kom på huset til et ganglagsmedlem som ikke hadde møtt i dag. Oppstramming før vi fortsatte tilbake til Badstua. Åtte mann.
 • 13. mai 2013: Grønn tur nummer 9. Parkering på Håsken, ved avkjøringa til sportsskytterbanen. Vi gikk langs de gamle ammnisjonslagrene og ned mot Struten. Sti til Strutemoa og opp til Bustingen. Pause under kraftlinjene. Ned til Håskenveien inn på skiløypetraseen for å forlenge turen. Bak skytterhuset på sportsskytterbanen og tilbake til start. Sju mann.
 • 6. mai 2013: Grønn tur nummer 10. Start ved Nøklegårdsbrua. Langs ned gamle vegen nordover til Steinsdammen. Videre langs elva via Karls plass til Trolldalen. Bort til Trolldalssaga og en liten avstikker til den store grana der. Fra saga litt nordover mot Dalen og så opp den gamle kleiva mot Dalaåsen. Pause ved vindfløya som ikke er der. Merking av der helikopteret skal legge ny søyle. Videre bort til utsiktspunktet for å klippe arket og signere gjesteboka. Så bort til Påledalen og ned den til Langevannsstua. Langevannsvegen ned til Steinsdammen og tilbake til Nøklegårdsbrua. 7,5 km, snitt på 4,8 km/t. Tolv mann.
 • 29. april 2013: Solhaug - Berg - Moa. Her prata vi med den nye oppsitteren. Videre til Kjærås og opp på Vetan. Pause ved tårnet. Rett ned åsen og over jordene til skytterbanen på Døvle. Opp i skogen til Rønningen og via Øgården til det nye verkstedet på lensmannsgården. Inspeksjon av restaurert stasjonærmotor. Ned gården og tilbake til Solhaug. Sju mann.
 • 22. april 2013: Start fra Bakkeskau. Gikk vegen til Slettingdalen og skogsbilveg nesten opp til Brånan. Vassing i litt snø opp til den nye masta på Brånan. Samme vegen tilbake. 10,5 km, ti mann.
 • 15. april 2013: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Mildvær i dag så fra Storemyr til skogsbilvegen var det skikkelig råtten snø. Vi sakk til bunnen annenhvert skritt. Konteinerne - Haugberg - Solhaug. Ti mann.
 • 8. april 2013: Lang vinter i år, derfor fortsatt: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr - skogbilvegen til Haugberg - Konteinerne - Haugberg - Solhaug. Stadig isete partier som er glatte. 5,8 km/t i snitt, 17 mann.
 • 1. april 2013: Andre påskedag: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Fortsatt glatte parier i bakkene. Pause. Over til skogbilvegen til Haugberg - Konteinerne. Her var det litt glatt igjen. Haugberg - Solhaug. 9,96 km, gangtid 1.45, snitt 5,7 km/t. Seks mann.
 • 25. mars 2013: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause. Over til skogbilvegen til Haugberg - Konteinerne - Haugberg - Solhaug. 9,93 km, gangtid 1.39, snitt 6,0 km/t. Åtte mann.
 • 18. mars 2013: Start fra Solhaug. Vi gikk den faste Storemyr-runden. Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Pause. Over til skogbilvegen til Haugberg - Konteinerne - Haugberg - Solhaug. 8–10 cm tørr snø. Tolv mann.
 • 11. mars 2013: Skutersportur: Solhaug - Berg - Godokk - Våle - Struten - Lognevegen - Langevann. Pause på bålplassen på andre sia av vannet i forhold til Lognevegen. Etter pausa fulgte vi skutersporet på Lognevegen ned mot Stålerød, men tok av der skutersporet går til Myra og gikk opp i traktorspor til Berg og til Solhaug igjen. Bevegelsestid på 1.41 og 9,46 km fører til snitt på 5,6 km/t. 14 mann i kveld. Kaldt og stjerneklart.
 • 4. mars 2013: Denne gangen starta vi fra Pettersplassen i Stein. Vi gikk Langevannsvegen via Ambjørnrød til Langevann. Så tok vi opp Bjørkedalen, fortsatte opp til vegskillet til Trolldalssetra. Der tok vi pause med bål. Videre gikk vi til Trolldalen via Kalvegarden, Mila og Trolldalskleiva. Så tilbake til Pettersplassen. 8,57 km, snitt 5,6 km/t og gangtid på 1.31 t, altså rett over halvannen time. 16 mann, lenge sia sist det var så mange på tur.
 • 25. februar 2013: Start fra Solhaug, som de siste gangene. Vi gikk til Berg og tok inn på snøskutersporet der. Det fulgte vi via Godokk til Myra. Der gikk skutersporet inn på Lognevegen, og vi fulgte den opp til Langevann. Vi kryssa vannet og tok pause på bålplassen ved vannet. Etter pausa gikk vi Lognevegen tilbake igjen, men i steden for å gå om Myra gikk vi rett ned til Stålerødvannet og gikk langs hovedvegen tilbake til Solhaug. Ni mann i kveld. 8,32 km og gangtid på 1.33 t. Snittet blir da 5,3 km/t.
 • 18. februar 2013: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Litt nysnø. Stien over til skogbilvegen til Haugberg holder oss fint nå. Ned til Haugberg og tilbake til Solhaug. 9,94 km, 5,4 km/t og 1.50 gangtid, dvs. som vanlig nesten to timer bevegelse. Fem mann.
 • 11. februar 2013: I dag bestemte vi oss for å følge skuter-/skiløypene som er kjørt opp i Vestre Andebu. Vi gikk vegen fra Solhaug til Stålerødvannet. Der gikk vi inn på skiløypa og fulgte den over Stålerødvannet og opp til Badstua på Kolkinn. Så fulgte vi løypa videre til Ellefsrød og mot Ønne. Pause i skogen her. Så opp til Ønne, over til Nøklegård og vegen tilbake til Kolkinn. Sju mann, 10,14 km, 1.49 t bevegelsestid, snittfart 5,5 km/t.
 • 4. februar 2013: Solhaug - Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Veldig glatt under nysnøen noen steder. Vassing i snø over til skogsbilvegen til Haugberg. Herfra og ned til vegen var det 15 cm nysnø å gå i, og litt glatt her og der. Ned til hovedvegen og videre langs vegen tilbake til Solhaug. 14 mann. 9,95 km, 1.49 bevegelse og et snitt på 5,4 km/t.
 • 28. januar 2013: Vanlig storemyrtur fra Solhaug: Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Vassa i snø fra Storemyr til vedplassen i Haugbergskauen. Men derfra var det brøyta. Haugberg - Solhaug. Ti mann. Skya og yr i lufta.
 • 21. januar 2013: Vi begynte på Solhaug, som de siste gangene. Glatta hadde avtatt, så vi prøvde standardrunden: Halum - Sokka - Hotvet - Askedal - Storemyr. Vegen var strødd og det var lett å gå. Pause i gapahuken før vi gikk videre i snøen over til Haugbergveien. Den var brøyta, og det var lett å gå videre til kontainerne og ned til Haugberg og vegen til Solhaug. 9,96 km, elleve mann.
 • 14. januar 2013: Solhaug. Vi skulle gå i snøskutersporet som sist, men der var det bare is. Dermed bestemte vi oss for å gå en vegtur i kveld, vi gikk følgende rute: Berg - Døvle - Døvlehamna - Skjeggerødsvingen - Ungdomsskolen - Kjærås - Gullibrekka - Skjelland. Det var usjt ute, men en hadde nøkkel inn til Varmluft (nå Reglo + div.). Der hadde vi pause i produksjonslokalet. Videre gikk vi Halum - Haugberg - Solhaug. 12,3 km, 02.04 t gangtid og snitt på 5,9 km/t. 14 mann.
 • 7. januar 2013: Start fra Solhaug, gikk i snøskutersspor over jordene på Lerskall og til Godokk. Over jordene til Stålerødvannet. På veldig glatt is over vannet og til Kolkinn. Opp mot Ellefsrød, en liten runde i skogen og ut på vegen i bunnen av Ellefsrødbakken. Snøskutersspor heile vegen, som var nesten harde nok, vi tråkka igjennom noen ganger. Pause i museumshuset til Jøran på Ellefsrød. Vegen ned Torpenga og i Elgesvingen gikk vi gamlevegen og ut ved butikken. Vegen tilbake til Solhaug. 9,7 km. 13 mann.
Klikk her for å se turene vi går nå og gikk i 2019, 2018 og 2017.
Klikk her for å se turene i 2012, 2011, 2010 og 2009.
Klikk her for å se turene vi gikk i 2005, 2006, 2007 og 2008.

Vedlikeholdt av Kristian André Gallis med mange tillegg fra Steinar Ellefsrød
og enkelte fra Arvid Vegger, Erlend Dahl, Roger Christiansen, Knut Øystein Løberg og Roy Henning Wivestad.